AudiowandUw audiowand laten realiseren met als doel een prachtig eindresultaat waarin de bekabeling geheel weggewerkt is? Dit kan voor u geregeld worden!

Habets Elektrotechniek en Montage bespreekt samen met u de wensen, mogelijkheden en de laatste nieuwe technieken/ontwikkelingen zodat er een mooi ontwerp gerealiseerd kan worden.
 
Nadat het plan gemaakt is, kan er gewerkt gaan worden aan het aanpassen van de elektrotechnische installatie. U kunt hierbij denken aan: het plaatsen of uitbreiden van: wandcontactdozen, netwerk- en tv-aansluitingen, led-verlichting etc.
 
Om de televisie-/audiowand nog beter tot zijn recht te laten komen en tevens extra opbergmogelijkheden te creëren is een TV-meubel dé perfecte aanvulling!
Om een beeld te geven van wat er mogelijk is bij Habets Elektrotechniek en Montage, kunt u in het portfolio van deze site een aantal voorbeelden bekijken. De foto's geven al reeds ontworpen audiowanden weer. Hiernaast zijn er natuurlijk nog talloze mogelijkheden. De TV-meubels zijn in formaat, uitvoering, materiaal en kleur aan te passen.
 
Graag maakt Habets Elektrotechniek en Montage een vrijblijvend voorstel specifiek gericht op uw situatie en wensen door middel van een 3D-ontwerp.