Elektro dienstenElk ontwerp is maatwerk! Geen enkele situatie of klantwens is identiek. Een persoonlijke aanpak staat bij Habets Elektrotechniek en Montage dan ook hoog in het vaandel. Habets Elektrotechniek en Montage brengt uw wensen, behoeften en interesses in kaart en zet deze om naar een concreet elektroplan. Wensen van de klant kunnen bij Habets Elektrotechniek en Montage uiteenlopen van het laten realiseren van een extra stopcontact tot het ontwerpen/renoveren van de complete installatie van uw huis, kantoor etc.


Habets Elektrotechniek en Montage is gespecialiseerd in de volgende zaken:
 
  • Licht- en krachtinstallaties
De licht- en krachtinstallatie is de basis van elk kantoor, winkelpand of woonhuis. Het gaat hier o.a. om de meterkast, de schakelaars voor lichtpunten en wandcontactdozen voor apparaten zoals: koffiemachines, wasmachines, drogers etc.
Habets Elektrotechniek en Montage kan voor u een geheel nieuwe licht- en krachtinstallatie ontwerpen en realiseren maar doet zeker ook aanpassingen aan uw huidige installatie zoals het vernieuwen van uw meterkast.
 
  • Buitenverlichting
Of het nu gaat om het creëren van sfeer of het verhogen van veiligheid en controle, Habets Elektrotechniek en Montage vindt een duurzame en energiebesparende oplossing voor iedere situatie zoals: gevelverlichting en terreinverlichting.
 
  • Telecom- en Datanetwerken
Als we kijken naar de communicatie die we hedendaags gebruiken, is een goede telecom - en datanetwerkinstallatie niet meer weg te denken uit uw huis of kantoor. Habets Elektrotechniek en Montage legt de bekabeling voor alle soorten netwerken aan van Patch panel tot aan de contactdoos in de ruimte waar de systemen zoals bijvoorbeeld: computers, printers, servers en switches staan opgesteld.
 
  • Kabeltelevisie netwerken
TV kijken in uw woonkamer, slaapkamer, logeerkamer, hobbykamer of kantoor? Het aanleggen van een Centrale Antenne Installatie (CAI) in uw woning wordt door Habets Elektrotechniek en Montage gerealiseerd met de professionele onderdelen zoals: antenneversterkers, verdeelkastjes, aansluitdozen en de uitstekende verliesarme coax kabel. De centrale antenne installatie is goedgekeurd door alle kabel-providers en geschikt voor: analoge TV, digitale HD-TV en interactieve TV.
 
  • Zwakstroominstallatie
De huidige zwakstroom installatie gaat verder dan de bekende deurbel. Centrale besturing van verlichting, intercom installaties, camera installaties en beveiligingsinstallaties (brand en inbraak) voor in een woning of bedrijfspand behoren tot de mogelijkheden. Kortom, ook uw zwakstroominstallatie is bij Habets Elektrotechniek en Montage in goede handen.
 
  • Domotica
Domotica oftewel huisautomatisering worden tegenwoordig veelvuldig ingezet, dit kan zijn uit luxe overwegingen, anderzijds uit noodzaak bijvoorbeeld voor ouderen. Bij domotica kunt u denken aan bijvoorbeeld één schakelaar waarmee u bij het verlaten van de woning al uw licht kunt uitdoen en de rolluiken vanzelf omlaag gaan. Of een schakelaar naast uw bed waarmee u in panieksituaties alle verlichting kunt aanzetten. Een touchscreen scherm bij de voordeur waarop u kunt zien bij het verlaten van de woning waar nog licht brandt of welke ramen nog openstaan. Kortom domotica is dé uitkomst voor slim wonen of werken!
 
  • Storing en onderhoud
Voor het verhelpen van storingen en technische problemen van uw elektrische installaties, kunt u contact opnemen met Habets Elektrotechniek en Montage.
Habets Elektrotechniek en Montage  kan u helpen uw installaties up-to-date en veilig te houden. Tevens kan er achterstallig onderhoud op elektrisch gebied weggewerkt worden.